View Single Post
Staro 11.07.2009., 11:40   #264
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma mice ali to ti nije fizika nego "fizika". Trava je programirana da se uvija ispred igraca ali nece reagirati ispravno na druge objekte. Recimo ako bacis bure na nju nece se podviti pod njim. U UTu dobro izgleda i ima utjecaja na okolinu (recimo da boli ako te pogodi cigla u glavu ) ali je ograniceno na ono sto je donio patch.
Mirror edge je to donekle pomaknio korak dalje ali osobno sam s njime imao uzasne framedropove ako je physix ukljucen. Cak i kada je fiziku radila posebna kartica dakle rekao bi da je do igre nesto sjebano.
Sto se tice ostalih naslova koji podrzavaju vidio sam samo neke trailere s neta, ne izgleda lose. Vrijedi li? Pa vrijedi posto je besplatno. Jedan od razloga zasto aegia nikada nije mogla proci na trzistu sa svojim dedicated physx karticama. Ne mogu vjerovati da je netko dao dobru lovu kako bi mu se zastava na bajti s teroristima uvjerljivije uvijala na vjetru ili zato da bi mogao realnije unistavati tkanine i staklo po mapi. Ovako, kada takvu mogucnost dobijes s grafom koju bi ionako kupio da mozes igru pokreniti...zasto ne.
ATI malo sad igra prljavo. Uza svoje kartice obavezno reklamiraju hardversku havok akceleraciju a zaboravljaju napomenuti da su naslovi koji ga koriste stari 5-6 godina i da je fizika na toj razini da ondasnji procesori nisu s njom imali problema a kamoli danasnji. No valjda ce biti i novijih naslova koji ce ga podrzavati, osobno mi je bio drazi. physx ima problema s tkaninama, dobiju fiziku ali se ponasaju ultra nerealno i to mi prilicno ide na zivce.
greg SE je offline   Reply With Quote