Citiraj:
Najgore je biti preoptimističan...
|
Sigurno, jer su pogledi na situaciju nerealniji
Citiraj:
Meni se čini da ćeš ti, Bajo naš, ili vanredno upisati ovu godinu ili ćeš negdje klesati kamen (možda spomenike negdje praviti ili nešto slično).
|
Ma sigurno upisivam nego me malo stresnilo
Citiraj:
Ako nista drugo, trebao si konkurisati za bilo koji drugi fax sličnog profila, pa ako ne uleti na ovaj onda uletiš na taj drugi pa se lako prepišeš...
|
Kad nisam ozbiljnije razmišljao o faxu uopće, u smislu alternativa/mogućnosti i sl.
Citiraj:
I ne znam šta se toliko buniš oko te cijene. Ja plaćam oko 16000 kn godinu (doduše na 12 mjesečnih rata), pa ne kukam jer znam da ću to sve otplatiti u prvih četiri/pet godina nakon završenog faxa. Fino te nauče sve što treba, zaposle te u nekoj od "svojih" firmi još dok si apsolvent i nemaš brige.
|
Nije da se toliko bunim.
Citiraj:
Ja sam imao situaciju totalno drugaciju od tebe prosle godine. Otisao na upis, i kada sam vidio ko se sve prijavio i koliko su ti ljudi donijeli bodova iz srednje škole (sve ljudine sa prosjekom preko 4,80) progutao sam knedlu i otišao na prijemni. Odradim prijemni i nakon par dana me zove drug koji je otišao da provjeru rezultate prijemnog i kaže mi da sam prvi na listi. Mislio sam da me zaje*ava, ali kada sam otišao do faxa stvarno sam bio na prvom mjestu. Doslo je puno onih iz boogtepitajkakvihsrednjihškola, koji su imali ocijene, ali ne i znanje.
|
Ovde je bilo isto takvih, ali onda bodovi na upisu + prijemni, ipak proguraju ljude