View Single Post
Staro 11.07.2009., 01:11   #4
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Evo kako ja to mislim napraviti...

Zaboravio sam zvjezdicu staviti i na gornju sliku no...
ta zvjezdica znaci da je tu ventilator od CPU koji puse prema CPU. I na tom istom mjestu ima bocna stranica otvor za airduct, ali se bez problema stavi 80mm vent (isprobano). Taj vent bi puhao zrak u kuciste, tocnije, u ventilator od CPU. Ventilator u ventilator
Ujedno bi taj ventilator hladio topli zrak od GPU.

Na donjoj slici mi se cini da sam bolje to rasporedio. Mogao bi napraviti ovako:

Odnosno, filter 92mm staviti na vanjsku stranu lima, ventilator 80mm s unutarnje strane istog lima, te 92mm ventilator na nacrtanom mjestu... Tako bi 80mm ventilator vukao vise zraka, hladio HDD (neznam bas, jer je to 80mm ventilator a 3cm nakon njega je 92mm pa nisam siguran koliko je potrebno stavljati 2 ventilatora tako), i davao zrak sljedecem ventilatoru .
Što mislite o tome?
Ili je mozda najpametnije kao na zadnjoj slici (ova odmah iznad), samo izostaviti ovaj 92mm ventilator sto je kod HDDa?

Ovaj cooler odmah ispod GPU... Mogu ga jedino na koso postaviti, jer inace puse samo po 2cm, od 8cm cijelog hladnjaka GPU. Samo bi malo smetao onaj KIP prekidac u kucistu koji gasi i pali osvjetljenje na kompu.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote