View Single Post
Staro 11.07.2009., 00:16   #70
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Najgore je biti preoptimističan...

Meni se čini da ćeš ti, Bajo naš, ili vanredno upisati ovu godinu ili ćeš negdje klesati kamen (možda spomenike negdje praviti ili nešto slično).

Ako nista drugo, trebao si konkurisati za bilo koji drugi fax sličnog profila, pa ako ne uleti na ovaj onda uletiš na taj drugi pa se lako prepišeš...

I ne znam šta se toliko buniš oko te cijene. Ja plaćam oko 16000 kn godinu (doduše na 12 mjesečnih rata), pa ne kukam jer znam da ću to sve otplatiti u prvih četiri/pet godina nakon završenog faxa. Fino te nauče sve što treba, zaposle te u nekoj od "svojih" firmi još dok si apsolvent i nemaš brige.

Ja sam imao situaciju totalno drugaciju od tebe prosle godine. Otisao na upis, i kada sam vidio ko se sve prijavio i koliko su ti ljudi donijeli bodova iz srednje škole (sve ljudine sa prosjekom preko 4,80) progutao sam knedlu i otišao na prijemni. Odradim prijemni i nakon par dana me zove drug koji je otišao da provjeru rezultate prijemnog i kaže mi da sam prvi na listi. Mislio sam da me zaje*ava, ali kada sam otišao do faxa stvarno sam bio na prvom mjestu. Doslo je puno onih iz boogtepitajkakvihsrednjihškola, koji su imali ocijene, ali ne i znanje.