View Single Post
Staro 10.07.2009., 13:01   #2186
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor pigo1973 Pregled postova
....
Negdje sam 4 km od centrale. Imam susjeda koji je isto na Amisu i istim kablom ide do iste centrale. Ima istu brzinu. NEMA TAKVIH PROBLEMA.
.....
Zove me danas tehničar i veli naša je grešak spoj na DSLAM-u je bio loš, sad smo popravili i trebalo bi biti bolje.
Bumo vidli.... uglavnom da završim....

Ono HEBO VAM PAS MATER... 2 godine se HEBEM s vama i 2 godine mi prodajete priču o kvaliteti parica i sl. na kraju ispada da neznate zašarafiti 2 šarafa?!?!!?
a vidi, ko sto mihac kaze, mada zna bit slucaj da kad t-com spaja svog korisnika i usput nes smrda nekom alternativnom provideru.
znam x takvih slucajeva.
dal je amis otpocetka zeznio "2 sarafa", mozes znat prema tome jel ti od pocetka bilo isto stanje ko nedavno ili je bilo bolje na pocetku.

a s obzirom da si na 4km od centrale, tu vec dosta ovisi kako su ti paricu proveli t-comovci, neznam sad koliko ti je susjed daleko, mada sigurno nije neka razlika, al opet onda moze bit do onog - ima bolju paricu nego ti.

kod t-coma je najsigurnije - budi kod njih na max brzini, pa makar 24 sata, al tako osiguras da ti daju paricu koja je odgovarajuca, pa onda vrati na min brzinu ako treba, a kad istekne ugovor mjenjas operatera.

ako si na drugom operateru i trazis novu paricu, nova parica ako ju uopce dobijes ispada cista lutrija (hoce li biti bolja ili losija :S )

Citiraj:
Autor Mihac Pregled postova
@pigo1973
Kad slijedeći puta obećaju tehničara, napomeni im da tražiš mjerenja parice i slobodno im daj ovu sliku.
amis koristi domacu opremu (hr ne si xD) - teslinu