View Single Post
Staro 10.07.2009., 12:36   #1480
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
O, da, jesu... na toj stvari me bilo posvukud Kuzilo se da je rulja koja je bila na koncertu dobrim dijelom znala nove stvari, dok su na recimo na Uroboric Forms svi stajali i zujali. Ajd, bilo je nekog naguravanja, al ja sam ocekival da bu cijela Mochvara podivljala na tu stvar. Inace, prije koncerta sam se dosta bojao da ce ih razglas usrat, ali pokazali su da su (jednako poput Necrophagista) svjesni u kakav prostor dolaze i ocito zapovijedili toncima da ih ne otfrlje kako to zna biti, pa da se cuje samo buka. Zvuk je bio stvarno odlican, gitare su se cule perfektno, bas gitara propisno Cynicovski, bubanj nije bio prejako ozvucen, na momente si jace cuo zivi zvuk sa stejdza nego na razglasu. Tak da je zvuk bio pun pogodak Milina! Uglavnom, sta rec, Cynic ko Cynic, nema se tu sta puno mozgati, savrsenstvo u svakom pogledu. Malo mi je isla nakurac rulja koja se na uvodu u koncert na Cynicovske atmosferalije derala "sviraj!!! UDRI!!!". Al nis strasno... vruce bilo u vrazju mater, pa sam se preselijo lijevo kod vrata di sam cak i mogo zapalit jer mi je dupe bilo van mochvare, a shkemba unutra Ali to nije sprijecilo nekog nadrkanog zgoljavca da mi vazno kaze u facu kak u prostoru nema pusenja, na kaj sam ga samo pogledao s gadjenjem, pa je produzijo Legacy-e nisam gledao. Ovaj treci bend nisam gledao
wrath look si mu opalio
thedream je offline   Reply With Quote