Tema: ...envy
View Single Post
Staro 01.09.2004., 13:04   #2
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Gledaj stari ..... nemoj lupati s prutom po dreku

Koliko vidim samo tebi smeta closed thread - još se nitko osim tebe nije žalio.

Čini mi se da spadaš u dio ljudi koje ja zovem - Seronje - . Naime, nije bitno o čemu se raspravlja, bitna je samo rasprava i da si ti u pravu.

Sad .... bila to VIA vs NF2 ili tratinčica vs tulipan - svejedno. Bitno da se ima drobit gluposti o nečemu

Nemoj biti naporan. Znam podosta ljudi koji spadaju u krug - Seronje - . Od njih jedan mi je vjenčani kum, a drugi najbolji prijatelj. Tako da znam o čemu govorim.

Obzirom da sam ti uzeo blentavu raspravu - sad potežeš novu. Ne zbog nekog pametnog cilja ili nedao Bog nekog smisla. Već tek toliko da imaš o čemu drobiti.

Hah gledaj .... nemre.

Moja ljubav prema VIA-i ili NV ne postoji. Ne interesira me toka kaj proizvodi. Za mene su to sve stvari na polici. Ne radi Nvidia chipset da ja budem sretan ili VIA da mi zadovolje tajne želje. Rade to da izmuzu pare iz mene. Ne vidim zakaj bi ih volio ili mrzio zbog toga. Oni nude - ja kupujem. Nema tu nikakvog odnosa ( ovo vrijedi i za HW/SF općenito ).

Sad ... ako tebe ljuti kaj ti je zločesti admin uzel igračku - idi pa se žali Ozrenu, SPB-u ili Black Dragonu. Oni su glavni i odgovorni. Gnjavi njih, a mene i moj dio foruma ostavi na miru

Kaj se tiće oživljavanja VIA foruma - dapače. Treba i pozdravljam, ali ne glupostima. Pa već dugo VIA žari i pali na području 64 bit AMD procova. Parira NF 3. Zašto ne otvoriti thread o tome - doduše ne VS , jerbo je to poziv na flame sa svih strana. Ako imaš pitanje, komentar, tweak - reci buba, da te čujemo. Ako misliš flaim-at ---- FOF.
Paske je offline   Reply With Quote