View Single Post
Staro 09.07.2009., 22:28   #13
Nikol@Grozni
Premium
Moj komp

Nikol@Grozni's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor privano Pregled postova
To kućište daje razne mogućnosti za mod . Veliko je , prostrano i mislim taman za vodeno . Samo polako , strpljivo da se obradi pažljivije i moglo bi biti super sa dobrom idejom . Ovi komadi bakra koje si nabavio su fantastični , još da je potrebnog alata super . Vidim da je bilo i malo oslikano , rekao bih ne loše iako mi fotke nisu posve jasne . Jesi to ti radio i misliš ga ponovo oslikati nekom temom ?
Kuciste je savrseno za mod.
To slikanje po kucistu je bilo sa sablonama nesto sto mi se nije svidjelo na toj boji to sto sam valjda stavio previse laka pa mi je sve popucalo..
A vjerojatno necu oslikat s nicim nego cu prozor staviti.
Sutra ce biti i danasnji updejt neda mi se sad slike stavljat , slike su mutne zato sta nisam bas dobro fotic namjestio ( u njegovim postavkama ) a i ruka mi se trese.
Bakar je dobar za obradu makar sam vec jednog probusio ( strgo par borera ), sad radim na Gpu bloku to ide zasada dobro samo jos moram malo kanale udubiti i bit ce gotov , poslje tog ide cpu blok pa glancanje blokova a poslje toga mozda i Nb ako skupim volje.. (Speedbreaker i ja se natjecemo ko ce vise borera strgat za sad ja vodim 2:1 )
A kanta ce biti jos jedno temeljito "zglancana"( rupe i to ) prije bojanja .

A znam da nije tu mjesto tome ali to sam vec pito na Oc temi i nisam dobio odgovor, moj proc Pentium D 915 nejde vise od 4Ghz (tocnije od 3990 Mhz) nemre vise , napajnaje je Hx 520 ( znam da to moze pogurat 5 takvih konfi ali to je za novu konfu posto sam mislio da je u tom problem.. ), neznam sta ga koci.
Nikol@Grozni je offline   Reply With Quote