09.07.2009., 13:53
|
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Terminator 4 mi je daleko bolje sjeo...A čuj nekome je Max Payne odličan film. -->
Citiraj:
Autor McG
Pa kaj si očekival da si se tolko razočaral?  Mislim meni je taj film u rangu s Batmanom, a (anti)heroji su jednostavno odlični. Makar daleko od toga da ja osporavam tvoj dojam ili kaj slično. Ne paše ti i to je to. Samo ne kužim (ne u tvojem slučaju) nego općenito, zbog čega si ljudi postavljaju neka očekivanja i onda se razočaraju. IMHO ne vidim smisla da se opće zamara s kojekakvim recenzijma i ocjenama filma, da se proučavaju u najsitnije detalje glumačke ekipe i ko zna kaj još se radi prije samog gledanja filma. Film je Sci-Fi i pogleda se kao Sci-Fi, a ako je neko čital strip usporedi ga na temelju toga.
Makar masa ljudi nije pročitala strip ili knjigu koja je poslužila kao predložak ili kao temelj za adaptaciju, ali su čuli od frenda i po netu su čitali, da filmovi baš i nisu vjerno slijedili strip, knjigu, roman ili memoare po kojima su snimljeni i na kraju im je film sranje. Ne znam za druge ali ja knjigu ili bilo koje drugo pisano djelo sudim i gledam kao knjigu, a film kao film. Jer tak jasno da skoro nikad filmovi koji su snimljeni na temelju pisane riječi ne prate u stopu stotine i stotine ispisanih stranica ili pak desetke knjiga u serijalu.
|
ma nije ni zbog toga,nego je jednostavno dosadan,ima daleko više potencionala nego recimo Knowing,ali ma ono...mislim ni jedna akcija,SF ne bi trebala čovjeka natjerat da zaspi...A nisam ništ čitao nego sam pogledao trailer za film još prije i činilo mi se super... Terminator 4 mi je daleko bolje sjeo...A čuj nekome je Max Payne odličan film.
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
|
|
|