Mamurluk
Žešča komedija u zadnje vrijeme, zbilja se imaš čemu nasmijat a da se nemoraš silit na to. Vidim nekima film i nije smješan, ja mislim da im je centar za humor u žeščem k**cu
Metastaze
Solidan naš film, ima par humorističnih scena al to je to. Jedino ne kužim zašto naši znaju radit samo filmove sa socijalnom tematikom i onda uvijek uzmu najlošiju klasu građanstva kao primjer. I naravno kad neki stranac vidi film mislit će da smo gori od tunguzije. Zašto naši ne bi radili nekakve trilere, akcijske filmove, SFove?
Opsjednuti
Inače nisam neki ljubitelj horrora, ali ovo je po meni čist fajn za pogledat, na trenutke te može ustrašit, ali uglavnom je predvidljiv. Jedino me živcira što producenti stavljaju nekakve iznenade zvukove u scene koje nisu nimalo strašne samo da bi ih ustrašili(to nije samo u ovom filmu, već u dosta horrora sam to primjetio), na taj način dobiju jeftine horror efekte....
Anđeli i Demoni
Čist OK za pogledat, ništa posebno neću pamtit, ali mi se čini da je suprotno da vincijevom kodu, ovdje se više vrti oko crkve i na strani crkve, nego prošli.
I da bez obzira što sam znao kako završava film, nije mi upropastilo gledanje