View Single Post
Staro 07.07.2009., 19:39   #28
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Bio sam zagrijan za mob jedno vrijeme, ali nakon cca sat vremena druzenja sa njime ne pada na pamet uzeti ga.... Svaka cast na niskoj cijeni, ali ima i jako dobar razlog zasto je toliko jeftin....prvo sama izrada je bez uvrede smece, losiju i jeftiniju plastiku izgleda nisu mogli naci pa su ovu stavili. Soft je uzasno spor sto se od LG-a i moglo ocekivati....imao sam sve "cokolade" i KU990 koji je za ovaj Cookie "avion"....fotografije su isto koma (no niti od jednoga moba ne ocekujem neke super fotografije, ali ove su ispod prosjeka)..... Uglavnom....prije par. mj sam imao dva MDA Touch Plus smartphone-a i sada kada usporedujem recimo taj LG sa onim MDA, ovaj LG je igracka...znam da mjesam kruske i jabuke, ali da se doda malo love u oglasniku se za taj novac moze naci bas taj MDA Touch Plus koji je za ovaj Cookie zvijer.... Cookie je za nekoga kome je bas fora touchscreen i bas ga briga za izradu i mogucnosti.....glavno da mob "bljesti" i da je kul....znaci da se ciljalo na neku mladu populaciju sto i sama cijena govori.... Sada samo zahvaljujem frendu sto mi ga je dao da se "poigram" malo sa mobom (a i nije da bas ima nekih naprednih opcija) jer da sam ga kupio malo bih se zesce zahebo. No....nekome se svida i biti ce mu najbolji mob ikada....ovo je bilo samo moje misljenje. Promjenio sam dosta mobitela i da sam uzeo ovaj Cookie usao bi u konkurenciju 5 najlosijih koje sam ikada imao.....a medu tih 5 su i one dvije verzije "cokolade"... Ali uvijek ide ono.....kako kome pase....i naravno da ima svoju "publiku" sto govori i sama cinjenica da se mora rezervirat po nekim trgovinama, ali isto tako vidim da ekipa jako brzo prodaje doticni mob nakon kupovine pa vjerojatno i to nesto govori...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote