View Single Post
Staro 07.07.2009., 17:41   #3
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Griphus Pregled postova
... kupio sam novi kompjuter u konikomu (napajanje je 400W (dolazi skupa sa kucistem, kuciste delux)
http://www.konikom.hr/p7560/pc-intel...duct_info.html...
Taj PSU ... pitanje je koliko ce dugo drzat prije nego explodira
Citiraj:
... instaliro sam crysis (posto jos nisam imo internet jer sam se sa starim kompom prikljucivao bezicno pa nisam imo kabel uz sebe, pa mi je bilo malo dosadno :P) i kad sam upalio crysis nakon 2-3 sekunde u main menuu mi se komp restartao sam od sebe :S
I onda sa takvom konfom i tim napajanjem ides pokretat Krizu
Citiraj:
... uz neke stvari sam prenio i sims3 koi sam prethodno instaliro na stari komp i uspio sam ali mi je bio preslab komp za tu igru pa mi se rusila igra

pokusao sam instalirat igru ali se nakon nekog vremena instaliravanja instalacija zamrznula, tj cijeli komp

pokusao sam jos par puta i nista i pokusao sam i prototype al ovaj put se i on zamrznuo par puta kolko sam pokusao (moro sam svaki put restartat komp nakon zamrzavanja)...
Taj komp sigurno nije "preslab" ... napajanje da, ali ostatak ne.

Citiraj:
... cudno mi je bilo sto ne samo sto se sims3 zamrzavao (instalacija) nego se i prototype instalacija zamrzavala sto nije bio slucaj prije service pack 3

a isti taj service pack 3 imam i na starom kompu pa mi nije radio problema :S...
SP3 je u najmanju ruku problematican. Ukratko mici s kompa i pici s SP2.

Citiraj:
...moze bit problem memorije? napajanja, ventilacije? (rusenje crysisa zbog prevelike temp grafe?)...
Grafa je relativno hladna (ispod 80°C je ok), a jedino pogledaj kakva je CPU temperatura.

Ovako od oka ... ako je RAM prosao Memtest, jedini sumnjivac je napajanje.

btw ZASTO pobogu Konikom??? Ako si htio bacat lovu, mogao si i nekom uslugu napravit usput ...