gle
1. radio sam sa/na VIA KT133,133A,266(trenutno na njoj),400 i 600 pločama....nforce2 je bolji, brži , stabilniji, ima bolji zvuk....a te priče da se kolje sa memorijama(kingmax) su totalni BS....pogledaj koliko ljudi samo na ovome forumu ima nforce2 i koju sve memoriju stavljaju na nju....ja sam ugradio preko 10 modula kingmaxa i nešto manje adate, samsunge i hynix par komada i nikada baš nikada nije bilo problema
2. kako nebi zatvorili temu kad se argumenti svode na: ja kad sam kupovo ploču tamo 99' via je bila bolja od nforce1

je i mene muči što sam 95 uzeo 2x8Mb EDO rama umjesto 1x8Mb pa sam imao problema sa nadogradnjom....a pretpostavljam da mi je šukundjeda mučilo što je zel štihaču umjesto lopate
3. neznam iz kojih ti to izvora vadiš da je VIA bolja....ajde upiši nforce2 vs KT 400/600 u google pa si malo pročitaj....a ako ti je jedini argument takozvani "best buy" i da se isplati uzeti LOŠIJU matičnu radi uštede od cca 200KN....onda je VIA najbolja na svijetu
4. VIA radi čipsete i za P4 ako se ne varam......zakaj nitko njih ne spominje

4. da nebi ispalo da sam totalni fanboy

VIA je JAKO popravila situaciju sa a64 čipsetima i ako tako nastavi mogli bi JAKO promjeniti situaciju na tržištu