View Single Post
Staro 07.07.2009., 12:20   #39
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
A dobro,ja sam recimo na Marei od stare dobivao trzajeve vrata kad bi izvodio s njenim kvačilom ono što sa svojim mogu,pustim malo - odleti
Da ovisi kakav kuplung imaš - to zna često na talijancima bit, posebno ako je korpa vidjela par lamela - misliš na ono kad puštaš puštaš i ona počinje hvatat i osjetiš da ona hvata ali auto neće s mjesta nego samo klizi i to tako ode dosta dugo dok puštaš dalje i onda odjednom ulovi jako i hiti te...

Citiraj:
...ne daj Bože kojim slučajem promijenio brzinu u zavoju,možeš se pakirati za Mirogoj sa stražnjim pogonom ako nisi Sebastian Loeb...
Ja nikad ne šaltam u zavoju, zapravo skroro nikad ali 99.9% ne šaltam u zavoju, najčešće i ne kočim nego prije namjestim brzinu koja mi treba i kad prođem hrbat zavoja po gasu da me motor izveze, u alfici tako ideš ko po tračnicama...

Citiraj:
,kažem - bilo je auta, sve ovisi naravno i o toj mapi famoznoj i kako je auto programiran,da li da vuče pri niskim,visokim rpm itd,koliko goriva cucla,temperatura motora,ma sve.
Da i o tome dal je ispravno sve, nekad ljudi i neznaju da im MAF ili Lambda ili neki senzor ne radi kako treba i motor uopće ne funkcionira kako bi trebao a niti ne kuže, posebno stari izraubani motori...

Citiraj:
...Mogu ti reći yed,ponekad je krkljanac i na običnoj mesničkoj ulici uzbrdo,kad ti je auto na 10cm iza tebe, i moraš iz mjesta krenuti,a pod 40 stupnjeva si ...
Znam, ja uvjek kad je iole uzbrdica idem s ručne, to je najsigurnije da se nekom ne naslonim iza na auto...