View Single Post
Staro 07.07.2009., 11:40   #35
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
iako uvjek ti je sra** kad dođeš na drugi auto, recimo ja sam na svojem vlastitom nekidan promjenio kuplung i bogme mi je trebalo par sati da se naviknem da mi hvata na skroz drugom mjestu nego prije i ugasio sam je 2-3 puta dok se nisam navikao, sad je ok al opet nemre se samo tako odma privići, barem ne da voziš bez razmišljanja o tome kako trebaš puštat kuplung...
Istina. Svaki automobil je drugačiji, zato kad uzmem vozat nešt novo - prvi dan se vozam bez glazbe u autu, i ako je moguće što više se sam vozim da čujem kako motor radi.
Vjerovali ili ne, on javi da mu nije dobro bar 2-3 sec prije nego se ugasi, al jbga to čovjek koji izađe iz autoškole ne zna..

Nego, da se vratim na autoškole.. Gledam ih svaki dan kako se okolo vozaju ~20km/h!! Ali 20!! Biciklisti ih pretječu.. Pa to je opasnost na cesti jbte, ko zaprežna kola se vuku.. "Normalni" vozači su ih primorani zaobilaziti a tek onda nastaju sranja i nesreće.. Kakva je to škola? Instruktor te tjera da vozi što sporije da je njemu lakše i da se slučajno nešt ne dogodi automobilu, a nema obzira prema drugim vozačima..

Ja sam imao odličnog instruktora i kod njega je "usporavanje prometa" bio ozbiljan prekršaj! Ak je ograničenje 40km/h, nisam smio 30 vozit već nekih 35-50 km/h..
Znam ljude koji su prošli autoškolu a da nikad nisu ubacili u četvrtu! ni vozili na autocesti, ma ni na državnoj gdje je 80 ograničenje, a bome nisu nikad ni po noći, ni po kiši.. I onda ih takve jadne puste iz "škole" da poginu na autocesti i mi to plaćamo 5000kn.. Pfuj..
  Reply With Quote