Citiraj:
Autor Nybelung
Pa uzmi telefon i zovi po redu HGSpot, Vemil, Links, ADM, lokalne trgovine.. ili ih idi posjetit i pitat..
Jbte, očekuješ da će netko za tebe hodat po servisima? 
|
Nisam ni mislio da netko umjesto mene hoda okolo po servisima, nego sam postavio pitanje u nadi da je netko imao ovakav problem i da ga je uspjesno riješio, pa da nitko ne mora hodati po servisima, nego da se odmah uputim u onaj koji mi je potreban. Ima pun kufer servisa po Zagrebu. Zar nije pametnije da se raspitam prije nego krenem u šetnju?
Citiraj:
Autor Nybelung
I za tvoju informaciju, Doink ti je "preporučio" hladnjake koji nemaju svoj nosač već se montiraju na taj što ti je pukao...
|
znam čitati, hvala... ali zar si stvarno mislio da ću uletiti u dućan, tražit taj i taj hladnjak i onda kad mi frajer kaže da to nije za moje potrebe, zbunjeno ga pogledati i reći "ali tako mi je jedan forumaš preporučio"
Citiraj:
Autor Nybelung
A jeftin hladnjak koji tebi treba je neki Zalman iz CNPS7000 serije koji se može montirati na gomilu socketa.. npr. CNPS7700-AlCu..
|
OK:
CNPS7000-AlCu se može namontirati na iste sockete kao i
Arctic-Cooling Alpine 7 znači da bi po nekoj logici oba trebala doći sa svojim nosačima. Ili sam nešto fulao?
Vidio sam što mi je preporučio, bez brige, provjerio bi još sve prije. Imam ovakav stav jer kao što tebe naljute KRIVI savjeti, mene naljute oni koji samo sole pamet bez da daju neki savjet