View Single Post
Staro 06.07.2009., 12:21   #2798
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor martin22 Pregled postova
The buterfly effect

Ovako za one koji nisu pogledali film, a po recenzijama čitaju da je odličan, fantastičan i sl.Razočarat ćete se.Film je o nekom liku koji se može vraćati u prošlost i tako pomaže policiji da saznaju kako se ubojstvo zbilo i tko ga je počinio i sl.Uglavnom kad se vrati u prošlost malo izmijeni budućnost.Da skratim film je glupost, meni je totalno nezanimljiv pa 2x razmislite hoćete li ga skinuti.
Potpis! Film je žešće smeće. A najveća katastrofa je izbor Ashtona Kutchera kao glavnog lumca za jedan SF-trillerić. Stalno sam čekao da vikne: "You`ve been punked!!" Nakon čega bi slijedilo njegovo retardirano cerenje...

Citiraj:
Autor Tomy no.1 Pregled postova
moze li preporuka za neke horor filmice ?
fala

inace ono sto je meni dobro i mislim da se isplati pogledati (ja gledao u zadnjih godinu dana...)
the bank job,big stan,slumdog millionaire,prom night,taken,the ruins,jumper,sedam ipo =)
Ako nisi, pokušaj pogledati Dead end (2003) - odlična mješavina humora, strave, grozote i mistike. Totalno pogođen film. Baš po mom ukusu. Na par mjesta sam se pošteno cimnuo! Rado bih ti rekao više, ali onda ću ti pokvariti film
Delta S4 je offline   Reply With Quote