Popio sam zajeb,narucm ja fino sebi HX620,i velim doci cu po to u PET,najkasnije SUB,vele oni ok!!!I tako dodem ja u pol 8 u krapinsku,kad radno vrijeme do 19h.Ok velim si ja i pogledam vrijeme kad rade u SUB,pise do 14h,nema veze ionako je bilo usput.I tak ja sljedeci dan fino idem do PROTISA i naletim tam oko 13h kad ono prizor,sve zakljucano.Mislim si pa kak sam zakasnil,pa nije valjda 14h proslo,kad ono 13 i 15.Zovem na mob,na tel,niko se ne javlja...Sav bjesan odem doma,potrosio sam 1h u svakom smjeru znaci 2h ukupno,da bi doso tam i popio karu.Da znate,po napajanje necu doc,nabite si to napajanje i vasu neodgovornost prema kupcu/dogovoru/radnom vremenu,ma kaj god,u guzicu.Samo da se zna kolko je protisu stalo do kupca,neznam zake odma nisam kupio u diskontu,ispalo bi me jeftinije,a tako cu i napravit.I da,prije pola godine,uzimo sam 2x2GB kingmaxa,i posaljem frenda po to,kad ono,lik mu dao 1x2 i 1x1 GB.Pa mislim si budale,kaj ne znate do 2 brojat?Onak broj 2,koj je sam po sebi veci od 1,kaj je to tolko tesko,i jos sam se prije toga dogovoril s ducanom.Pas mater,ko da sinteraj vode.Sto se mene tice,ja tam svoju lovu necu ostavljat,a nadam se da ce stricek protis ovo procitat,pa nek mi sam pocne proturjecit,da mu se krvi napijem.Sorry mod i cijenjena administracija,al ovaj rjecnik je itekako primjeren,cak bi reko,i nedovoljno iskazan,za ovakvo dijelo.Dvaput promislite prije nego sto se uopste i uputite prema tom "ducanu"...Laka noc