View Single Post
Staro 05.07.2009., 14:23   #13
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
radi se o virut virusu, jednom od onih - nasty smradova.. on se u biti siri na vecinu exe fileova, na mp3 i wma takodjer kolko citam..
ugl.. avast je nasao nekoliko inficiranih fileova.. sada prolazim sa drweb scanerom koji i je vec pronasao podosta, sigurno preko 30 (sto je jos uvijek malo s obzirom koliko taj smrad zarazi drugima..) i kaze da je izljecio..
pustit cu do kraja naravno, mozda i obrise vecinu, pokusat cu ponovni repair windowsa da mogu u safe mod, pokrenut ponovno scenere pa mozda i bude srece..

inace ne vjerujem u uspjesno ciscenje tako zarazenog sistema, ali.. nekako mi postaje pretoplo za cistu instalaciju winsowsa

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Cuj, nacistio sam se tonu kompova sa virusima. Neke windowse neces spasit dok disk ne spojis na drugi PC. Ne slusas savjete, ides po svom.

Da se ne gnjavimo, baci jedan format c: i amen.

jasno mi je sto tvrdis, al mislim da se ovaj virus ne siri po drugim particijama, samo ga na c pronalazim, particiji gdje je navedeni zarazeni sistem, zato je prakticki isto skeniranje sa ove particije i sa ovog osa kao da skeniram sa drugog kompa..

nekako nisam bas optimistican, al kako citam neki su uspjeli sve maknut pa.. mozda i uspiju ovi "cistaci" jer je pocetak ove varijante virusa negdje pocetkom ove godine, pa ako se virsu nije puno razvijao valjda antivirusi imaju do sada upotrebljive definicije..
M.U.P. je offline   Reply With Quote