View Single Post
Staro 04.07.2009., 08:28   #30
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Melani Pregled postova
s tim sam tjeral puno jače konfe nek kaj si stavio pod moj komp,tak da ak je ispravno nemas razloga za brigu

ispade od "~Kaiser_Chief~" nakon ovake izjave
"naime napajanje koje sam van iz kucista izvadio zbog sigurnosnih razloga sam malo izrezbario... ovako sam prerezao ove konektore.."

"e jedan 6 pin za napajanje grafe i 2 molexa... dal bi to napajanje trebalo radit bez obzira na to sto su te zice " u zraku " ti govori koliko je taj čovjek kompetentan da daje savjete drugima.
LoL.

isto ko da je pitao jel smije zaljevati s crijevom vrt, a skratio je crijevo pol metra pa nezna dal će ići voda.
katastrofa
pogledaj kad sam to napisao...i btw to napajanje od tad nisam koristio...

sto se tice ovog da si pogonio jace konfe, to samo ti imas muda s tim sranjem pokretat... ja kad sam imao d805 ovo ono 1600xt 512RAM i neku asus mbo, kad sam isao kupit e4400 sam dobivao savjete da nikako konfu ne pokrecem s tim sranjem od MS-a... i imali su pravo... jer bi sigurno prdnulo...a uostalom nakon kaj sam ga zamjenio sam mirnije spavao... ocito bi samo tebi bilo drago kad ti takav MS povuce pola komponenti ( sto je meni ms400W ) pa onda imas trosak 20 puta veci nego sto dode pisljivo napajanje..