Citiraj:
Autor Melani
s tim sam tjeral puno jače konfe nek kaj si stavio pod moj komp,tak da ak je ispravno nemas razloga za brigu
ispade od "~Kaiser_Chief~" nakon ovake izjave
"naime napajanje koje sam van iz kucista izvadio zbog sigurnosnih razloga  sam malo izrezbario... ovako sam prerezao ove konektore.."
"e jedan 6 pin za napajanje grafe i 2 molexa... dal bi to napajanje trebalo radit bez obzira na to sto su te zice " u zraku " ti govori koliko je taj čovjek kompetentan da daje savjete drugima.
LoL.
isto ko da je pitao jel smije zaljevati s crijevom vrt, a skratio je crijevo pol metra pa nezna dal će ići voda.
katastrofa 
|
pogledaj kad sam to napisao...i btw to napajanje od tad nisam koristio...
sto se tice ovog da si pogonio jace konfe, to samo ti imas muda s tim sranjem pokretat... ja kad sam imao d805 ovo ono 1600xt 512RAM i neku asus mbo, kad sam isao kupit e4400 sam dobivao savjete da nikako konfu ne pokrecem s tim sranjem od MS-a... i imali su pravo... jer bi sigurno prdnulo...a uostalom nakon kaj sam ga zamjenio sam mirnije spavao... ocito bi samo tebi bilo drago kad ti takav MS povuce pola komponenti ( sto je meni ms400W ) pa onda imas trosak 20 puta veci nego sto dode pisljivo napajanje..