Citiraj:
Autor Shadowww
Nisam mogao vjerovat kad sam vidio ovaj topic. Da ću napokon jednu šoračinu imat prilike zaigrat na PC-u a da nije iz prošlog milenija. To je bio dovoljan razlog za dual bootnut Windowse pa sam i ja isprobao ovo čudo.
Pošto jako slabo gejmam, nemam gejmersku konfu ko vi. Malo sam zinuo kad sam vam gledao profile na čem se to danas igra. Uglavnom, ja skroz zadovoljan perfomansama jer i ja vrtim 60 fpsa na skoro maxanim postavkama (sjene su na low, to nikad ne uključujem igdje) znači da je igra fino optimizirana.
E al imam problemčićić. Malo sam prao onaj trening i nikak da prokljuvim kak se rade oni komboji koji u opcijama imaju piktogram u obliku kružića sa strelicom nekom polukružnom. To je valjda za gamepad objasšnjeno pa jel može neko od vas znanaca po seljački objasnit kak se to izvodi na tipkovnici ili neki link provajdat? thx thx thx.
edit: igram na 1280/800 rezi, nisam ni probao jaču
|
Najbolje ti sjedni na bus za podsused i na jankomiru se skini i odi u pevec i kupi si gamepad za 45kn ili 65kn nisam siguran! I deri do mile volje! Imam ga ja jer sam strgal logitech-a od 250kn i reko uzel bum ovog pa ak ga strgam nikom niš i evo služi me već 8mj. konstantnog igranja PES-a!