Citiraj:
Autor Moree
1. ma kakvi crni podaci, upisi u google bilo kojeg producenta od hip hopa, elektronske glazbe, rock, pop ,klasicne i vrlo je velika vjerovatnost da koriste Mac pro sa 30" cinema displayima.
|
A bitno je, jel, da se koriste 30" cinema displayi?
Što je sa ljudima koji koriste više monitora od 20+"? Oni nisu bitni? Oni možda ipak malo više rade od ovih klokana koji koriste 30" cinema superkul iber monitore? Ili nisu dovoljno fensi da ih spomenemo u MAC threadu?
Slobodno odustani od teme, ali činjenica je da se zdrava rasprava lomi točno na takvim ljudima koji nemaju backup podatke.
Upiši mi u google Knowing, pogledaj film. Osrednji je. Za divno čudo, mac u filmu. Baš fensi zgleda, slinio sam za tim u kinu a cura pored mene se osjećala jadno i mizerno naspram tog metalnog sexy kućišta. Sva sreća pa ima i otvore u koje možeš ponešto ubaciti.
Joj, da ne zaboravim, ljudi ispod mene su se utopili skoro.
A Nicholas Cage kao na tom računalu radi "nešto". Hm, baš se pitam, ima li doma 30" cinema jer radi vrlo zahtjevan posao ili zato jer mu lijepo izgleda? Ili možda jer ima novaca? Ili je kombinacija? Ima li uopće mac?