View Single Post
Staro 03.07.2009., 13:43   #2181
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Cool

Citiraj:
Autor pigo1973 Pregled postova
Evo ja uskoro odlazim... vraćam se na T-Scum... dopizdilo mi čekati IPTV + svaki put kad negdje zagrmi (ne u blizini, već nekih 10 km od kuće) veza puca.

Jednostavno, takvih sranja na T-Scumu nisam imao...
Presao bih mozda na Iskon ali čim je Thomson u igri nekako mi smrdi da bi mogao imati istih problema....
Pa evo, informacija je da bi iptv trebao doc na jesen (ove godine xD), dobio ju prije par dana, cini se da bi tako i moglo biti, jer je ovaj put razlog broj nezadovoljnih korisnika, izgleda da su skuzili da bi previse ljudi moglo okanit se amisa ako ne uvedu "tako inovativnu" opciju.
HH

Ne drzim ih za rijec, al cini se vjerodostojna informacija ovaj put.
Ja osobno bash i nisam za iptv, pogotovo jer kod nas nema pravog VoD-a na iptv, i to mi je posve blesavo - video on demand je kod nas ogranicen na opcije snimalice i videoteke, sto je po mom misljenju previse ogranicavajuce.
Pa mogli bi barem sve one emisije/serije/filmove etc koje vec imaju u cache-u jer ih je neko drugi stavio na snimalicu dozvoliti i ostalima da si ih naknadno ubace u snimalicu, ali njima je ocito stalo samo do opcija na kojima mogu oderati korisnike po nekoj vecoj cijeni.

btw, kolko su morali platiti nogometasima da izgledaju onako retardirano na reklami za maxtv.
ccc

sto se tice pucanja u vezi grmljavine, izbroj si sekunde otkad vidis grom do kad ga cujes.
zaokruzeno, toliko je km udaljen udar bio - lako je moguce da je u blizine centrale udarilo.
meni je bash neko vece se rr modem jer je 5-6 km od mene udarilo, a ja sam puno blize centrali od te udaljenosti, tako da je lako moguce da je hep primarno bio kriv (koliko se tu moze nekog krivit s obzirom da se radi o prirodnoj nepogodi).
modem je ipak osjetljiviji od pegle sto se tice varijacija napona.

Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
il t-com il optima, mislim da oni imaju istu infrastrukturu, odnosno da oni nemaju sugavi VoIP, ja sam optimi dao zahtjev, pa onda su me jebali za dugovanje neko, jer sam zagubio jedan racun, i sad po novom, ne mogu primit nove korisnike na mom podrucju zbog navale, pa se ceka neko prosirenje ...

ugl, optima il t-com, jedino kaj mislim da je optima povoljnija
zasto mislis da imaju manje sugav VoIP nego amis?

Citiraj:
Autor pigo1973 Pregled postova
Presao bih mozda na Iskon ali čim je Thomson u igri nekako mi smrdi da bi mogao imati istih problema....
pa svuda di je VoIP preko ULL-a u pitanju ti je Thomson, samo na optici kod vodatela/metroneta ti je ericsson (ne sony ericsson nego ericsson, bar je prije bio

osim toga, t-scum je i novim korisnicima koji ne uzme ni iptv ni voip poceo davat thomsone, nece ti niko dat siemensa sx-762/763, vjeruj mi

Zadnje izmijenjeno od: Rebellion. 03.07.2009. u 13:56.
Rebellion je offline   Reply With Quote