Citiraj:
Autor Matth€w
Da, pogotovo u takvim područjima, nama "ekspertima" (počeli smo se klasificirat, nemojmo rasno!),
|
Momak nisam mislio na VAS "eksperte" nego opcenito na ljude koje znaju vise od projsecnog usera (navodnici)
A to sto apsolutno negiras da su windowsi naj nestabilniji os govori dovoljno...naravno po feedbacku svih vrsti usera...od totalnih entry ljudi (moja mati od 55g) do "pc expert" ljudi (ne, ne mislim na tebe specificno)
Normalna je stvar da vecina ovdje ljudi moze sredit i odrzavati svoj sistem na nacin da radi kako spada...pa i sam koristim pc pobogu..ali sta je sa ljudima koje te stvari neznaju? ili jos bolje sa sta je sa ljudima koji se ne zele zamarati sa takvim stvarima?
Dajte dodjite malo k sebi, ne vidite dalje od svog nosa. Netko ne zeli kao vi (mi) zamarat sa servisima i procesima, updejtat drivere, direct x, service pack, instalirat firewall/antivirus, konfigurirat isti, defragmentacija, ccleaner, driver sweeper, registry, system restore itd itd....taj neko iskesira paru, upali itunes i slusa muziku
Citiraj:
Autor Veki-os
Đisus,a ti si neki spešl gaj pa ga koristiš?OMFG
|
Sta tebi nije jasno? Previse foruma a premalo cura ili sta? Samo sam podjelio svoje iskustvo sa Apple-om. Opusti se