View Single Post
Staro 02.07.2009., 20:30   #1708
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Eto da se javim i ja, mislio sam jos prije 3 mjeseca pa sam zaboravio. Jos u 1. mjesecu sam dao maticnum na popravak pa su me silovali iz Optimum Računala dva mjeseca. Prvi post je na str. 50 pa nadalje kak se razvijala situacija.

Na kraju sam prije negdje 3 mjeseca dobio pare natrag, dobio sam 180kn manje, ali mi se stvarno nije dalo jos navlacit za pun iznos.

Da objasnim što sam napravio. Nakon natezanja s optimum računala i nakon njihovim smješnih ponuda odlučio sam kontaktirati direktno m-san. Inace ovi iz Optimuma su mi brijali da sve kaj oni rade rade jer su im tak rekli iz m-san-a. I s time sam se ja obratio m-san-u. Ovi iz m-san-a su sve demantirali (ponudu rabljene matične u zamjenu, ponudu nove matične u nekom smjesnom iznosu itd) ali imao sam .pdf format svih tih njihovih međusobnih transakcija koje mi je dao prika iz Optimuma. Po meni svako od njih je po malo lagao.
I sad sam ja fino srocio mail koji je izgledao ovako...(u privitku).
Naravno poslao sam i sve argumente u .pdf obliku kaj sam imo.
Lik mi odgovara ovako...(u drugom privitku).

I tak...vec sam ja pisao tužbu...javlja mi se lik iz Optimuma da mu dam podatke računa i za tjedan dana sjedaju pare. Ko je koga stisnuo...neznam.
Attached Files
File Type: txt mail.txt‎ (2.1 kB, 275 views)
File Type: txt mail2.txt‎ (540 byte, 273 views)
Brlja je offline   Reply With Quote