View Single Post
Staro 02.07.2009., 18:08   #316
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Daj ne lupetaj glupsoti...

Prvo, shvatite da mac racunala nisu za svakog...
Neko koji je proveo sate i sate da nauci funkcije biosa, registry, instaliranje i uninstaliranje drivera, defragmentacija, iskljucivanje servisa za fluidniji rad itd itd, nece imati prevelike koristi od mac-a jer vise manje moze osposobit pc racunalo za kakav takav normalan rad.
Ali neko ko svoje vrijeme hoce uloziti u kreativan rad a ne u ovo gore navedeno, ima jako puno koristi od Macintosha..

Drugo, cijene Apple proizvoda koje vi napominjete su cijene u Hrvatskoj i na osnovu toga ne mozete sudit o jednom brendu. Bilo bi glupo reci da su americki nogomet i hokej ne popularni sportovi samo zato sto se ne gledaju u Hrvatskoj. Medjutim mogu se sloziti da situacija kod nas nije bas bajna sto se tice Apple proizvoda opcenito.

Trece, price da se OS X moze vrtit na pc masini su price za malo djecu. Ne kazem ja da to ne radi ali sigurno ne radi kako radi na jednom macintoshu..Primjer Logic i Final Cut (programi zbog kojih je vecina ljudi u toj bransi preslo na macintosh) nisu stabilni na hackintoshu, u nekim situacijama neupotrebljivi...
Meni samo nije jasno zašto vi ljudi izvlačite riječi iz konteksta? Tj. rečenice...

Moj cijeli post je napisan tako da odgovor na ovo pitanje koje si izdvojio iz mog posta se može shvatiti retoričkim. Pisano je da se shvati retorički.

Sve što si napisao je za mene uzalud trošenje tvoje tipkovnice. Drugima možda pomogne da shvate neke činjenice koje su već odavno iznesene u ovoj temi. Više puta.
Meni su činjenice jasne, te i dalje stojim iza mojeg neuspjelog retoričkog pitanja.