View Single Post
Staro 02.07.2009., 17:59   #315
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova

Čemu bi meni koristio osx i mac konkretno? Osim cool faktora. I praznog novčanika.
Daj ne lupetaj glupsoti...

Prvo, shvatite da mac racunala nisu za svakog...
Neko koji je proveo sate i sate da nauci funkcije biosa, registry, instaliranje i uninstaliranje drivera, defragmentacija, iskljucivanje servisa za fluidniji rad itd itd, nece imati prevelike koristi od mac-a jer vise manje moze osposobit pc racunalo za kakav takav normalan rad.
Ali neko ko svoje vrijeme hoce uloziti u kreativan rad a ne u ovo gore navedeno, ima jako puno koristi od Macintosha..

Drugo, cijene Apple proizvoda koje vi napominjete su cijene u Hrvatskoj i na osnovu toga ne mozete sudit o jednom brendu. Bilo bi glupo reci da su americki nogomet i hokej ne popularni sportovi samo zato sto se ne gledaju u Hrvatskoj. Medjutim mogu se sloziti da situacija kod nas nije bas bajna sto se tice Apple proizvoda opcenito.

Trece, price da se OS X moze vrtit na pc masini su price za malo djecu. Ne kazem ja da to ne radi ali sigurno ne radi kako radi na jednom macintoshu..Primjer Logic i Final Cut (programi zbog kojih je vecina ljudi u toj bransi preslo na macintosh) nisu stabilni na hackintoshu, u nekim situacijama neupotrebljivi...
Moree je offline