Citiraj:
Autor d^_^b
nije hljeba bez motike tema. Ima tu fino posla.
|
To se na tvoj slučaj čita u prenesenom značenju.
Znači,kao maloljetnik,dvije opcije - motika,sikira,ašov i slično oruđe jedan put.
Drugi put,ovim kojem ti težiš,a što sam ti i ja rekao - probati nešto inovativno pa u kratkom periodu namlatit love i to je to.Jel ti stvarno misliš da nitko prije tebe nije pokušao to isto?
Isto evo jedan životni primjer - neki tjedan dolazi trgovački putnik mom cimeru (sada već bivšem),na njegov poziv da mu pro(e)da takozvanu elektroničku cigaru,pošto je ovaj tobože strastveni pušač

Ti si trebao vidjet to,a usput i moje zgražanje pritom kakvom je lakoćom lik prodao ovom 120€ čiste magle.
E sad povuci paralelu - znači na brzinu možeš na taj način prodat ljudima maglu i nakupit malo brdo love,jer za pola godina kada ljudi skuže da upravo to radiš,nećeš više prodat niti jednu.E stvar je što se taj lik prvi toga sjetio.Kada ovcama dođe smeđa tvar iz guzice u glavu,onda će se skužit kako je družba družba,a služba je služba.Ili si pušač ili nisi.Nemožeš bit kreten u priči.
E pa to se odnosi na tebe - malo modificiraj aktere u ovoj mojoj priči,i tu si.Mnogi su pokušali pa su skužili o čem se radi,a pametan uči na tuđim pogreškama.Trgovina inf opremom u Hrvatskoj stoji u odnosu na prije.U Bosni je sigurno još i gorije.
Dvije stvari prolaze - glava i motika.Nema između.E pa ti odaberi sada.