Tema
:
Philips 240PW9ES 24" S-IPS
View Single Post
01.07.2009., 12:55
#
3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp
Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor
Terminator02
Mislim da je to moj sljedeći monitor
Ima jedna stvar koja mi se urezala u pamcenje vezano za ovog Philipsa :
In The Netherlands this model was introduced almost
6 months ago
and one can order one in several webshops since then. Yet, it's never been delivered to anyone, so recently some curious people contacted Philips.nl about it and gotten the response this model was
cancelled
. Strangely enough, Simon Baker,a mod from TFT Central got a response from philips.uk that this model was outsourced to another company and there were
problems
with the production which they were ironing out or something.
Treba malo vremena i barem 2-3 testa da se vidi malo upotrebne ležarine, ali i potvrdu nekolicine sretnih vlasnika. S druge strane, ako se ovaj model pokaze dozrelo kvalitetan, onda ce mnoge uciniti sretnima u kupovini.
Philips ima 3x bolju situaciju od Della i vjerovatno 10x od HP-a u smislu salona i mogucnosti provjere/zamjene. Ostaje samo pitanje > koliko ce taj model biti Philipsu relevantan prodajom i kako ce ih slati po EU? Buduci da sam jako dobro upoznat sa Philips ljudima u HR, bas cu sljedeci tjedan pitati glavnog SB-a koji ce salon biti najbolji u ZG-u za takve provjere/kupovine.
Citiraj:
Autor
DaNiJ3L
zar u HP-u nije H-IPS ?
Vecina je vec ustolicila u
S
-IPS nazivu pa jednostavno ispusti precizno to spomenuti. Osim ako se ne radi o pedantnom testeru ili Nec monitoru, vecinom ga prekrste u S-IPS. No nema veze buduci da oba podjednako vesele svoje vlasnike
2012
<<
span>
>
>
>
>
>>
>>>
PCE & ostalo
<<<
<<