View Single Post
Staro 01.07.2009., 12:35   #12
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Tek kada se jasno definiraju sva pravila igre, prilagode nastavni programi iz svih predmeta, ucenici dobiju besplatne udzbenike i profesori pocnu pored obradjivanja gradiva pripremati ucenike za DM. I naravno, isprave neki kretenski propusti. Kada je ovo ispunjeno, moze se krenuti s jednom generacijom prvasica koja ce imati sve informacije i uvjete za napisati DM kako spada. Sve dotad (moja generacija pogotovo) je kemijanje na stetu ucenika.
Neznam za tebe, no meni se ova matura jako sviđa. Em nema više onih glupih prijemnih gdje su mogla bit bilokakva pitanja(mislim da je na pravu bilo pitanje kako se zove sestra britni spirs )Em ne moram pisat završne ispite gdje bi morao imat glupe stručne predmete i nema usmenog.Em ne moram pisat na svakom faksu drugi prijemni. Em sve vidim online,ne moram bit u Zagrebu do polovice 7. mjeseca. E da ako budem htio kasnije nesto novo studirat samo uzmem rezultate mature koje sam pisao i upišem se na neki drugi faks za jedno 10godina, ne moram ponovo sve štrebat