View Single Post
Staro 30.06.2009., 23:02   #1403
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ima sasvim solidnih ženskih vokala u metalu. Jasno svaki ima svoj ukus, želje i s godinama si odredi koji bendovi i vokali mu odgovaraju.
Ali Arch Enemy, The Agonist, Light This City, In This Moment i sl. imaju (bar IMHO) čist vredu pjevačice, tj. pjevačice imaju vredu glasovne sposobnosti, pa cijela stvar zvuči kak spada.

Ne znam mcg,imam svoje mišljenje o novokomponiranom metalu općenito, vuče mi iskreno na turbofolk. Nemam ništa protiv ženskih vokala,samo mi - ne odgovaraju. Glupo,znam - ali tako je. Ne mogu to slušat.

Mislim da sam dosta ograničen i što idem stariji to više uviđam kako mi je divno bilo djetinjstvo od nekakvih 20 bendova,koje sam skresao sada na 5-10 koji su mi stvarno u redu,ostalo ne slušam - bar što se metal scene tiče. Trebalo bi biti obrnuto znam,da širim horizonte,ali sveo sam se na negdje 8 recimo bendova,i to je to. Mislim da mi i kao metalcu svaki podžanr metala ne može odgovarati,ili može manje.

Nordi scena kompletno je za mene Hammerfalskifikati&co. Zmajevi,fantasy brije,mačevi,vječni nekakvi sjajevi,Valhalla...ma joj.Da imam 12g još nekako, ali sa 25 i 12,13g metal staža skoro,nein danke.

Možda da se dublje upustim u preslušavanje ženskih vokala,vjerojatno bi popustio,kao i svi,ali što kad slušam Down i Panteru,te Damageplan većinu vremena,ostalo je Machinehead i Slayer,a krajnja destrukcija je At the Gates, Obituary,Napalm death i Deicide. Nema mjesta za žene.

Možda,kad bi mi stavio tu neku sliku hehe,daj sve od sebe,neke zgodne darkerice....smekšam.
thedream je offline   Reply With Quote