View Single Post
Staro 30.06.2009., 18:45   #18
messiah
aka Mithrandir
Moj komp

messiah's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
(da,ja,tomek,"linuxu je ultra dobar a windows smeće" tip pri zdravoj pameti je upravo rekao da je Vista ok OS). I fakat ne vidim čemu tolki hir oko novih windoza i zašto mi ljudi na posao dolaze sa željama da žele 7-icu na svom novom sjajnom računalu a zašto ne Vistu. Ljudi previše kake o mnogočemu u zadnje vrijeme a većinom iz vlastitog neznanja.
Ako se dobro sjecam, tako si pljuvao po Visti i govorio da je XP dobar

Ne shvacam bezrazlozno pljuvanje po Microsoftu, kao da deseci tisuca sati utrosenih na development ne kostaju nista. Nije to kalkulator da ga isprogramiras za pola dana, takav softver treba proci ne znam kolko faza testiranja, pa beta testiranja itd. a vi bi neku nedovrsenu tehnologiju, eto tek tako strpali u OS. Da je programiranje OS-a toliko jednostavno, bilo bi ih 1000, na takvim stvarima rade vrhunski developeri.

To sto velicina mjeri kvalitetu OS-a u stilu: "Uuuu....omiljena igrica mi radi 3% brze, to je druga stvar."

Po meni, jedini promasaj u Windowsima otkad ih ja pratim (a imam ih od verzije 3.1), su bili Windowsi ME. Vista je po meni jako dobar OS i nikako ne moze biti losija od XP-a.

P.S. netko tu napisao da je Office 2007 poluproizvod. IMHO Office 2007 je najbolji Office dosada, i opcenito volim sucelja sa ribbonima. Ako ti je Office poluproizvod, instaliraj si OpenOffice, on ti je jos i besplatan
messiah je offline   Reply With Quote