View Single Post
Staro 30.06.2009., 16:19   #812
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
Skoro pa isto no tu je ipak ddr5 na 4870 koji znaci razliku.
S obzirom da hladjenje imas rjeseno idi na 4870, najjeftiniju koju nadjes.

A ovim fanaticima mogu samo poruciti da se smire, nije dobro za srce toliko se zivcirat

btw dream, jel nije receno da te zalman verzije nemaju regulaciju venta i da huce?
Za powercolor ne mogu rijec reci, super vent. Steta sto je kartica ati bila, zbog coolera bi ju ostavio

Ma je da,čuješ sove u sobi i deru se hu-hu-hu.Šta sve neću na ovom forumu pročitati,ako mi se javi koji hukač od 12g kojemu sam je instalirao,reklamirat ćemo pod tom izlikom.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/...=GV-R485OC-1GH

Ja tu ne vidim nikakvu sporiju memoriju nego na ostalim modelima. Nebitno,kupite svi lijepo 4770,kako ste i 4670. Ljudi koji nemaju para za skuplje,kupe jeftinije.Jako inteligentan zaključak s moje strane,ali da svi imaju para za GTX295 mogli bi ugasiti izgleda forum,jer se vodi rasprava o glupoj kartici od 100 eura,dok do prije 3,4g nisi za tu lovu mogao uzeti x1650. Karikiram,ali nema smisla raspravljati.

Zaboravlja se da smisao postojanja VGA nije - postojanje,ili 3D-markiranje,nego kad već kupuješ takvu karticu,treba nešto i odigrati,i uživati bez puno polemike i glupiranja. Smisao je - igrati se što bolje,a ne nadjebavati se što bolje.
thedream je offline   Reply With Quote