View Single Post
Staro 29.08.2004., 11:14   #1
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Angry Muke po DOOM-u 3

Dobio ja na poklon origigi Doom3,i krenuo instalirati.Sve je prošlo OK i kad sam htio pokrenut igru,moš mislit.
Izbaci "Please close all CD/DVD emulation software and try again" i ne šljivi ni pet posto.Išao sve provjerit ali takvo nešto ja nemam instalirano.E sad rekoh idem probat napravit sigurnosnu kopiju igre pa da mogu isprobavat.
Ubacim prazan disk i disk1,pokrenem clone cd,krene i samo mi ugasi komp .Upalim opet komp probam opet ,shut down opet:mad: :mad: . Probam napravit sliku cd-a,krene kopirat i napiše "Can´t read from source disc":confused: (cd nov origigi).Insatliram Alcohol,probam sa njim,isto samo što nije ugasio komp već izbacio gore navedenu poruku. .
Više ne znam što da probam,i probam zdravo seljački copy-paste cd,i idem to spržit te ponovno instaliram igru,prvi cd ok,drugi nije htio jer nisam stavio da mu je label DOOM3_2.A ništa bacim cd-e,ponovno spržim,ali sa pravilnim nazivima cd-a i sve ok instalirano,pomislim možda će sve sad biti ok,ali opet pušiona.
Sad kod pokretanja ne izbaci onu gore navedenu grešku,nego jednostavo napiše please insert disc1 and try again.
E tu sam počeo lagano .Odem na net i imam što vidjet,masu ljudi ima isti problem sa originalnom igrom.Rješenje?
Zamjenit igru,ali kod mene to ne dolazi u obzir jer mi ju je donio frend iz SAD-a,ili primjenit nelegalne stvari i naći c...k.Rekoh da probam i to,i tek kad sam upotrijebio ..... igra je proradila bez beda.
E sad vi meni recite,čovjek kupi original i ne može igrat dok ne uporijebi zabranjena sredstva.Ovakvo nešto još nisam doživio.Svašta

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips