Dobio ja na poklon origigi Doom3,i krenuo instalirati.Sve je prošlo OK i kad sam htio pokrenut igru,moš mislit.
Izbaci "Please close all CD/DVD emulation software and try again" i ne šljivi ni pet posto.Išao sve provjerit ali takvo nešto ja nemam instalirano.E sad rekoh idem probat napravit sigurnosnu kopiju igre pa da mogu isprobavat.
Ubacim prazan disk i disk1,pokrenem clone cd,krene i samo mi ugasi komp

.Upalim opet komp probam opet ,shut down opet:mad: :mad: . Probam napravit sliku cd-a,krene kopirat i napiše "Can´t read from source disc":confused: (cd nov origigi).Insatliram Alcohol,probam sa njim,isto samo što nije ugasio komp već izbacio gore navedenu poruku.

.
Više ne znam što da probam,i probam zdravo seljački copy-paste cd,i idem to spržit te ponovno instaliram igru,prvi cd ok,drugi nije htio jer nisam stavio da mu je label DOOM3_2.A ništa bacim cd-e,ponovno spržim,ali sa pravilnim nazivima cd-a i sve ok instalirano,pomislim možda će sve sad biti ok,ali opet pušiona.
Sad kod pokretanja ne izbaci onu gore navedenu grešku,nego jednostavo napiše please insert disc1 and try again.
E tu sam počeo lagano

.Odem na net i imam što vidjet,masu ljudi ima isti problem sa originalnom igrom.Rješenje?
Zamjenit igru,ali kod mene to ne dolazi u obzir jer mi ju je donio frend iz SAD-a,ili primjenit nelegalne stvari i naći c...k.Rekoh da probam i to,i tek kad sam upotrijebio .....

igra je proradila bez beda.
E sad vi meni recite,čovjek kupi original i ne može igrat dok ne uporijebi zabranjena sredstva.Ovakvo nešto još nisam doživio.Svašta