View Single Post
Staro 30.06.2009., 15:06   #14
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Ovo mi jedino smrdi na to da će na kraju i w7 bit zbrljani kao i vista, pa se već polagano pripremaju za w8, nevidim razloga zašto sve te nove stvari ne implementiraju u w7, ionako još nije izašao, a i da jest, opet postoje SP-ovi pomoću kojih se da promjeniti puno toga.
Iz istog razloga zbog kojeg Win7 nije izdan kao SP za Vistu-SP ne donosi novce-nova revizija windowsa donosi. A to što su razlike minorne i što su mogle biti implementirane u stariji OS-koga briga. Probao sam 7-icu i zbilja ne vidim ništa revolucionarno bolje osim premještenih izbornika i optimizacije sučelja u odnosu na Vistu koja by the way radi vrlo lijepo ako isključiš gluposti (da,ja,tomek,"linuxu je ultra dobar a windows smeće" tip pri zdravoj pameti je upravo rekao da je Vista ok OS). I fakat ne vidim čemu tolki hir oko novih windoza i zašto mi ljudi na posao dolaze sa željama da žele 7-icu na svom novom sjajnom računalu a zašto ne Vistu. Ljudi previše kake o mnogočemu u zadnje vrijeme a većinom iz vlastitog neznanja.
tomek@vz je offline   Reply With Quote