Citiraj:
Autor domy_os
Tako i treba biti...
|
Nisam zadovoljan rezultatom, kao da je bez promjena, jos uvijek podaplikacija DVB Dreama koci ili se javlja ntdll.dll error, mozda da napomenem da sam bio instalirao directx sa cd-a od graficke NVIDIA 9600-GT MX-512, verziju imam vidim 9.0c (4.09.0000.0904), ali Direct3D test ne uspijeva u potpunosti. PC je kupljen nov prije 6 mjeseci, a i izasao je update 9.0c directx-a u medjuvremenu prije 3 mj. Da li da i kako preko sadasnjeg 9.0c instaliram taj najnoviji update za 9.0c, ako bi to mogao biti uzrok? Imaju u opciji za download na microsoftu
DirectX End-User Runtime (
The Microsoft DirectX® End-User Runtime provides updates to 9.0c and previous versions of DirectX — the core Windows® technology that drives high-speed multimedia and games on the PC) od 23.03.2009 i
DirectX SDK - (March 2009) (Download the complete DirectX SDK, which contains the DirectX Runtime and all DirectX software required to create DirectX compliant applications), valjda bi trebao taj SDK...Inace je windows update odradio sam update na najnoviji driver graficke, maticne...nisam siguran da je uradio update directx-a....Laku noc do citanja sutra