View Single Post
Staro 28.08.2004., 21:55   #5
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: Procesori za Doom 3

Citiraj:
Originally posted by Konan
Evo samo da kažem da se ne slažem da test nije zanimljiv. nije ako je onaj tko je pisao vijest pogledao samo prvu stranicu, ali stvari kasnije postaju zanimljivije. AMD is crushed like a bug!
dobro nije baš tako, ali 3800+ ne opravdava svoje ime jer je u rangu s P4 3,6.
ovaj test JE totalno nezanimljiv. barem meni. kao i svi CPU testovi za Doom3. zašto? jer želim konkretne rezultate. ajmo realno, u igrama su razlike među procesorima bile vidljive na mjestima gdje je trebalo procesuirati puno likova, npr. skirmish ili single player s inteligentnim likovima. doom nema veze s tim razmišljanjem, pa tako razlike među procesorima praktički nema. razlika se ne osjeti i glupo je uopće davati pozornost takvim testovima. slažem se da ih treba raditi, treba ih i pročitati, ali da je zanimljivo - nije. upravo zbog tih malih/nikakvih razlika postoje i ovakve razlike između testova pojedinih labova. a da se radi o nekoj ozbiljnoj razlici od 15% ne bi ni postojale ovakve razlike izeđu pojedinih labova.
i još nešto... NIKADA ne čitam samo prvu stranicu nekog teksta, pogotovo kada je riječ o nečemu što me dovoljno zaintrigiralo da dođe u njuze. ako se nešto istaknulo, onda znači da je bolje od 20-ak drugih članaka koliko ih minimalno dnevno pročitam bez obzira na to jesam li s day jobom gotov u 16h ili 22h.

zato slobodno komentirajte moje greške, volim kada me netko prosvijetli, ali pliz nemojte ih pripisivati mojoj nezainteresiranosti. da nisam zainteresiran, ne bih ovo radio.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote