Dominator --> Redline --> 4GBPI --> 4GBPK --> 4GBPQ
Sa time da skoro idem na 8GB,a najjednostavnije će biti krknut još 4GB ove kao što imam i bok.Makar su deklarirani da mi do 1000MHz neće radit cirkusa.Sa 8GB ionako nema klokenisanja. -->
Eto kažem ti da ovaj moj G.Skill neće s mjesta,odnosno neće preko 1030MHz,a i sam sam ga nebrojeno puta preporučio - i nisam jedini,kao što nisam jedini koji ih ne može više nategnut,a slove kao dobra memorija za overkluok.Sad ću ih kroz idući tjedan još malo testirati,ali čini se da slijede trend,a taj je da se od 2007. na ovamo svakom revizijom mema sve lošije i lošije kloka.
1066MHz je sasvim dovoljno za 24/7 rad na Intelu,a na AMD-u pogotovo.A to hoće li oni cimnut sa dovoljnog za dodatnih 20-30MHz više u najboljem slučaju,koji će ti biti previše a platit ćeš ih 200kn,mislim da ti to nije u interesu.
Ono što tebi treba je čim jeftinija memorija,a čim više deklarirana.Za stabilan 24/7 rad ja bi prije išao na kvantitetu nego "kvalitetu". (navodnici jer se ovdje to ne može doslovno uzet)
Al dobro,ovako,ja da kupujem memu sada sebi bi tražio ovim redom:
Mushkin XP --> Dominator --> Redline --> 4GBPI --> 4GBPK --> 4GBPQ
Sa time da skoro idem na 8GB,a najjednostavnije će biti krknut još 4GB ove kao što imam i bok.Makar su deklarirani da mi do 1000MHz neće radit cirkusa.Sa 8GB ionako nema klokenisanja.
|