View Single Post
Staro 29.06.2009., 21:59   #389
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
nesto tu ne stima, to je rezultat jedne kartice
Jesi siguran?

Da se objasnim,ipak. 3D mark je takav bench koji bi ga prvi uštopao nazovimo to tako,da SLi postava ne radi kako spada,sve ostalo je optimizacija za SLi unutar igre ili neke druge aplikacije. Kako vidimo 11k marka06 je u redu za jednu karticu,i 17.5k koliko već za dvije,i proc na 4ghz je rezultat u rangu GTX260 kartica. Prema tome što se mene tiče rezultat je posve u redu.

Far Cry 2 možda i nije najbolja igra, ja ti mogu samo dati ovako savjet, uzmi UT3, ETQW,to je to od shootera,eventualno Frontlinese,ako ih imaš. Trebalo bi uzeti raid u Warcraftu kao sve češći primjer frame dropa i testiranja grafičke ali to nisu uvjeti koje svatko može ispuniti,da se 100 ljudi lema,da bi mi benchali fps-e. To je jednostavno nerealno očekivati.

Uzmi test CoD4 jedna kartica vs. SLi, i uzmi W@W ovaj novi CoD.

To mislim da je dovoljno,eh..da. Imaš i GTA4 kao sjajan primjer testa 1xvga vs. sli. Tu ćeš se bojim se također iznenaditi 30tak % većim frameom umjesto ono,vauuuu efekta.

@ alengrosevic, ovo je sa sli enabled,17 i nešto,to je sasvim realno i optimalno.

http://www.imagesforme.com/show.php/....0SLIGTSOC.jpg

on je dobio 11 i nešto jer mu je procesor za ime Božje na 2.66ghz,da ga stavi bar na 3.2 trebalo bi biti bar 700-1000 čmarka više.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 29.06.2009. u 22:09.
thedream je offline   Reply With Quote