View Single Post
Staro 29.06.2009., 15:38   #12
skystar4ever
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Ma ne, upravo iz opcionih updatea, dvoumio sam se da li da dozvolim da se i to cudo instalira, mislih da nece biti zgoreg, a mogao sam izbjeci jer sam isao na custom , nisam mu dao da bilo sto bez pitanja instalira. Ali eto neki vrag hehe nije dao mira i dopustih mu na kraju, i sad dva dana gubim pitajuci se da li ga i kako ukloniti, sam pao sam se ubio, he he.

Bez obzira na tvoje iskustvo sa tim , volio bih da i domy kaze postupak, bez uvrede molim te. Mozda si ti sa tim imao srece. Jer sam citao po internetu da su ljudi imali problema nakon takvog brisanja, a i bili su upozoreni od strane add/remove da ce im to eventualno ugroziti druge aplikacije. Dva uboga dana sam protracio oko formatiranja, instaliranja i raznih oficijelnih updatea te drugog bitnog sw za SS pa ne bih da sve to ponovim radi jedne greske, haha, sve radi ali malo duze cekam pa ipak ne mogu tako lako drmnuti u add/remove a da 100% nisam siguran da necu nastetiti SS koja mi prije format c nije radila kako treba, tj. negdje nisam imao uopce signal (koji je provjereno bio aktivan na satelitu i nije da ne misli se bilo to do bilo kakvog ss settinga ili antene vec upravo zbog natrpanog kompa mozda i virusima) a sad imam signal napokon, samo se sporije ucitava, a ko zna mozda i nakon uklanjanja ovog desktop search ili iskljucivanja indexiranja bude isto nikad se ne zna ili cak gore pa volim cuti vise misljenja i na kraju sam odvagati, he he jedan dio mene vuce misao "drmni to, bice sve ok! ", dok je drugi oprezniji he he i ne usudjuje se da ne dobije na mostu a izgubi na cupriji... Pozdrav

BTW. Na kraju ce domy reci ako se ustrucavas ne diraj nista! haha salim se

Zadnje izmijenjeno od: skystar4ever. 29.06.2009. u 16:06.
skystar4ever je offline   Reply With Quote