Tema: IT edukacija
View Single Post
Staro 29.06.2009., 14:20   #19
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
A što se tiče AdmiralST ti nisi ni svijestan koliko agencija ima u ovoj državi, oko 70.000 ljudi ti radi na izmišljenim mjestima ... mislim da ti HŽ ima oko 400 odvjetnika i pazi sada NI JEDAN nema pravo zastupanja interesa HŽa na sudu već se angažira vanjska tvrtka, tak je i kod mene imamo nekoliko pravnika ali sporove nam vodi privatna tvrtka za enormne honorare ...
e i onda se ljudi čude kako nam dug raste iz godine u godinu

Citiraj:
AdmiralSTti si lud koji to gleda iz vana, a sada zamisli kako je ljudima koji rade unutra, samo ti se pojavi lik od nikud i odma ti je šef a qurza ne zna, ima kupljenu diplomu (di si vidio časnika HVa bez diplome prometa i sada kada više nikom ne treba ih kao hapse pa kada netko i to spomene biti će rećeno jel bila istraga i sve je utvrđeno i nema više). Nekada nas je bilo 850 i sve je funkcioniralo, sada nas je preko 2000 i polovica je na bolovanjima ili ne dolazi na posao ... a jebote predsjedniči zrakoplov ima ravnatelja i 12 uposlenika šta ti više moram pričat
Ošlo ovo u politiku sorry moderatori ...
samo ti kažem nije bilo ništa osobno,al i ti bi popizdija da to financiraš

Citiraj:
Uglavnom država vam je doslovno kako vam je Sanader rekao u banani i IDITE U ŠKOLU I ZAVRŠIRE FAX jel tako ćete imat u ovoj papazjaniji barem 5% šanse da uspijete u protivnom ili imate strica ili ekipu ili ste na birou za zapošljavanje ... certifikate si skupljajte kasnije jel 90% onih koji bi vas trebali zaposliti NEMAJU POJMA ŠTA JE TO!
koji će ti kua certifikat ako nisi član ZNA SE...

ma nema veze otišli smo mi daleko u Ot, ja ti želim sriću ako odeš vani i uspiješ, a ako se odlučiš ostat bar završi faks da imaš veći koeficijent

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote