View Single Post
Staro 29.06.2009., 14:15   #6
skystar4ever
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Ma ni ne smeta previse ali mislim da upravo on usporava pronalazak svakog signala cak i gasenje bilo kakve aplikacije za dvb dream od skystar, a i nemam potrebu za njim.

Samo se bojim da time ne zeznem sto, posto sam uspio dobiti zeljene signale zbog kojih sam i formatirao novi pc. Jedini problem je duzina cekanja da se signal pojavi, sto prije c format i reinstaliranja win nije bio slucaj, kao i uvijek upitan ishod sto ce desiti kada hocu da zagasim samo na "x" info o nadjenom kanalu, nekad iskoci error i ugasi se POSVE dvb dream.
Ako je bolje ostaviti taj search ok samo recite, ako ne da li da idem na prisutni desktop search 4 u add/remove ili jedino na run te systemroot%\$NtUninstallKB940157$\spuninst\spuninst.exe?

Tamo stvarno ima oko 100 komentara na eng. i neda mi se citati, bolji ste vi i pouzdaniji ekperti sa pregrst postova vidim, niste lijeni i apsolvirali ste tu temu vidim.

Ustvari, procitao sam tamo dosta razlicitih uputa, jedna je i potonja, pa vise ne znam sto je najsigurnije, vidim da se radi o programcicu kojeg nije bauk za ukloniti pa bolje 3x pitati nego sto zas%ati.

I have found very easy way to remove WDS
Add Remove Programs and on the left side choose Add Remove Windows Components – remove the tick for Windows Desktop Search – Next – wait till it uninstall and done

pa i ovo, jos vise zbunjuje:

tried via the Add/Remove but it did not work.
luckily, the last option worked.
thanks

Poenta je da zelim 1000 % bezbjednu opciju za skystar, a ne da na kraju pokusam ovako ili onako ukloniti taj desktop search i na kraju kao rezultat dobijem signal nula, tj. JEDINO zbog tv kartice sam i kupio taj pc. A ako je bolje ne izazivati vraga, da ne brisem ga ili iskljucujem taj indexing service...

Hvala vam unaprijed

Zadnje izmijenjeno od: skystar4ever. 29.06.2009. u 14:51.
skystar4ever je offline   Reply With Quote