Tema: IT edukacija
View Single Post
Staro 29.06.2009., 04:57   #18
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ako u konzumu počnu prodavati novu panasonicovu plazmu sa 3 godine garancije, dal to znači da je onaj TV quadro i 90% ostalog smeca kod njih kvalitetno i priznato?
da ilustriram s ovim primjerom...
ti si u gore spomenutom postu rekao "zaboravite kupnju u konzumu, kakav konzum, tam nis nevalja" gdje bi konzum valjda bio algebra.. ali par redaka dalje: "kupi novu panasonicovu plazmu"...
sad bi par implikacija upucivalo na to da ta panasonic plazma nevalja, jer naime, takve imaju u konzumu...

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa nadji mi u nekim manjim firmama osobu koja ce prije zaposliti nekog sa faxom u kojeg mora jos puno ulagati vremena, znanja i novaca, nego nekog tko je iskusan, te u kojeg ako potrosi upola resursa ce dobiti puno boljeg radnika...
zasto bi ovaj bio puno bolji radnik? u pocetku da. ali zasto uzimas covjeka s faxom bez dana iskustva i covjeka s iskustvom...
di je taj bio prije negoli je imao iskustva, ko ga je htio? mozda mama njegova, i to je to.. ali ako uzmes dva covca, jedan vss, i jedan bez , s jednakim stazem (bilo to jedan dan ili 10 god..), koji je u prednosti?

pitanje je retoricko narafno, vec si rekao sta mislis o tome:
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Which reminds me, damn, moram faks upisat

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote