Tema: IT edukacija
View Single Post
Staro 29.06.2009., 04:10   #17
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
zar nije malo kontradiktorno to sta pricas?
naime u algebri se moze zavrsit CCNA ili CCNP, tako da, malo se informirati prije pljuv-pljuv.....
Ako u konzumu počnu prodavati novu panasonicovu plazmu sa 3 godine garancije, dal to znači da je onaj TV quadro i 90% ostalog smeca kod njih kvalitetno i priznato?

Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
Moš imat CCNA, CCNP, CCAI, MCSA, sve moguće ECDL od znam di su tipke na tastaturi do onih znam sve i ako nemaš klasičnu akademsku titulu, čitaj fax, sve to ti je itekako skupo plačeni toaletni papir ...
I Fleks ti je tamo gore lijepo rekao istinu, ako misliš bez faxa uopće prismrditi negdje za neki ozbiljnije plaćeni posao morat ćeš imad dobru vezu, a u tom slućaju ako i imaš takvu vezu onda ti svi certifikati neće ni trebat. Kažem ti iz osobnog iskustva ... trenuto radim kao IT u jednom od ministarstava
Nitko nije rekao da nije puuno lakse naci posao sa faxom. Ali osoba koja je strucna u nekom podrucju, sa tih par certifikata, dobrom prezentacijom sebe na intervjuu, pogotovo ako taj isti ukljucuje neku provjeru znanja bilo prakticno, bilo kroz razgovor moze isto dobiti posao. I tu ne govorim o drzavnim firmama. Pa nadji mi u nekim manjim firmama osobu koja ce prije zaposliti nekog sa faxom u kojeg mora jos puno ulagati vremena, znanja i novaca, nego nekog tko je iskusan, te u kojeg ako potrosi upola resursa ce dobiti puno boljeg radnika. Jos par ugovora o tome da ti to usavrsavanje ne vrijede ako otidjes iz firme i eto ti optimalnog rijesenja.

Sve je stvar koliko se potrudis. Ali da ces ti zavrsiti certifikate i za prek 25.000 kuna i da ces doci na intervju negdje i puno truda dobiti posao bez faksa mozes zaboraviti!
  Reply With Quote