Diploma na putu već nekih 6 - 7 godina, tada sam postao apsolvent

(lijenost, nemar i 1001 sranje u životu) ... nadam se ove godine, a onda put sa državnih jasli u privatni sektor u nekoj drugoj državi jel sam nakupio onih famoznih 2 - 5 godina na istim ili sličnim rukovodećim mjestima što privatnici traže (ono da imaš 17 godina, diplomu i 5 godina iskustva

) ... život te sustigne pa jednostavno ti se neda, nemožeš više i nemaš vremena ... kako se kaže iskustvo je nešto što imaš kada ti više ne treba, da sam ga imao prije prvo bi diplomirao a onda počeo hvatat kune ...
A što se tiče AdmiralST ti nisi ni svijestan koliko agencija ima u ovoj državi, oko 70.000 ljudi ti radi na izmišljenim mjestima ... mislim da ti HŽ ima oko 400 odvjetnika i pazi sada NI JEDAN nema pravo zastupanja interesa HŽa na sudu već se angažira vanjska tvrtka, tak je i kod mene

imamo nekoliko pravnika ali sporove nam vodi privatna tvrtka za enormne honorare ... Objava natječaja ... a objave se oni samo ti ljudi rade već na tim mjestima jel je netko nazvao da se tog i tog zaposli (mislim kada dođe dio iz informatike pa moram vidjet koliko (ne)znaju lijepo ti na svakom omotu spisa piše ko je zvao i ko je urgirao, (neš vjerovat ali mene to ne tangira 5% i ispravljam komunistički crvenom bojom da se en može popravljat jel mene trebaju pa si mogu dopustiti luxuz da čak i radim svoj posao kako treba)... mislim godinu dana prije ovih izbora mi dođe lik i kaže ne moraš ti meni baš sve to instalirat, neću ti ja to sve baš raditi znaš ja sam ti bio gradonačelink ali sam se neš razbolio pa sad čekam izbore jer sam ti ja budući dožupan te i te županije ... mislim javna je tajna da se u poštu zapošljava HSPov kada, da u MPRRR ide kadar HSS, DCa, ...
AdmiralSTti si lud koji to gleda iz vana, a sada zamisli kako je ljudima koji rade unutra, samo ti se pojavi lik od nikud i odma ti je šef a qurza ne zna, ima kupljenu diplomu (di si vidio časnika HVa bez diplome prometa i sada kada više nikom ne treba ih kao hapse pa kada netko i to spomene biti će rećeno jel bila istraga i sve je utvrđeno i nema više). Nekada nas je bilo 850 i sve je funkcioniralo, sada nas je preko 2000 i polovica je na bolovanjima ili ne dolazi na posao ... a jebote predsjedniči zrakoplov ima ravnatelja i 12 uposlenika šta ti više moram pričat

Ošlo ovo u politiku sorry moderatori ...
Uglavnom država vam je doslovno kako vam je Sanader rekao u banani i IDITE U ŠKOLU I ZAVRŠIRE FAX jel tako ćete imat u ovoj papazjaniji barem 5% šanse da uspijete u protivnom ili imate strica ili ekipu ili ste na birou za zapošljavanje ... certifikate si skupljajte kasnije jel 90% onih koji bi vas trebali zaposliti NEMAJU POJMA ŠTA JE TO!