Citiraj:
Autor Black Dragon
Imam STROGU zabranu zapošljavanja u ministarstvu ... pošto je stroga zabrana zaposlili su mi 18 ljudi u zadnji par mjeseci od kojih ni jedan NE ZNA šta radi, NEMA odgovarajuču školsku spremu za svoj posao i usput nekolicina ima PRAVOMOČNE PRESUDE, KAŽNJAVANI su i trenutnio se protiv njih vode sporovi a riječ je ministarstvu di moraš biti čist ko suza ... da ne politiziram:
|
Ništa osobno, al nabijem ti to tvoje ministarstvo skupa sa svima ostalima na neku stvar.Zato i jesmo tu di jesmo jer nam državni aparat ne bi uspija namirit ni replikator iz Zvjezdanih staza. Aj sad lipo pomnoži tih 18 radnih mista s prosječnom neto plaćom u RH pa dodaj iznos za bruto pa mi reci za koji kua bih ja plaća porez?Ono jebeš mi milu mater al malo me šta raspizdi ko naš državni aparat. tribalo bi vas malo pribacit u privatnike pa da vidite sistem rada iz egipatskog doba.
Ponavljam nije ništa osobno, al daj mi reci koja budala potpisuje tih 18 novih ljudi i šta bi mu sve tribalo napravit?a kriza je jel tako? u privatnika ti samo smanji plaću i poveća rad pa se ti jebi a u vas ide malo štrajk pa malo ovo ono jel tako...?
BTW: di su ti oglasi za zapošljavanje u tim ministarstvima :-)