Autor Black Dragon
Moš imat CCNA, CCNP, CCAI, MCSA, sve moguće ECDL od znam di su tipke na tastaturi do onih znam sve i ako nemaš klasičnu akademsku titulu, čitaj fax, sve to ti je itekako skupo plačeni toaletni papir ...
I Fleks ti je tamo gore lijepo rekao istinu, ako misliš bez faxa uopće prismrditi negdje za neki ozbiljnije plaćeni posao morat ćeš imad dobru vezu, a u tom slućaju ako i imaš takvu vezu onda ti svi certifikati neće ni trebat. Kažem ti iz osobnog iskustva ... trenuto radim kao IT u jednom od ministarstava i bez obzira što sam vodio i pisao dokumentaciju za svu opremu koja je kupljena na području cijele RH, instalirao istu, umrežio nekih 200 ureda diljem RH u VPN, usput vodim fixnu i mobilnu telefoniju i ako me napadne Alzhaimer ili mi se nešto desi nitko neće godinu do godinu i pol uspjet pohvatat sve konce bez obzira kako dobru dokumentaciju vodio ...
I ako oću veću plaču sine donesi diplomu, oš veću donesi doktorat jel plaća ti je takva kakva je ... mislim ljudi koje mi zaposle traže slova po tastaturi DOSLOVNO, i UISTINU me pitaju kako se oduzima u excelu, i to nije zajebancija već istina i neš vjerovat imaju po 2 - 3.000 kn veću plaću od mene jel imaju diplomu ili magisterij sa bilo kakvog faxa bez obzira kakav, ekonomija, promet, filozofski, agronomski, ... piše diploma ...
Tako da sve te šeme ja sam genije i napravim računalo od alu folie iz pizza boxa i napajam to računalo slobodnom energijom i koristim toaletni papir umjesto 1 TB diska moš mačku objesiti za rep ako ne misliš raditi samo za sebe ili ako ćeš raditi za frendove koji znaju da je tvoj "Kung-fu" daleko najjači u okolici cijele mlječne galaxije ... budite realni ovo je Hrvatska, pametni i sposobni dobivaju otkaze a nesposobni se zapošljavaju. Imam STROGU zabranu zapošljavanja u ministarstvu ... pošto je stroga zabrana zaposlili su mi 18 ljudi u zadnji par mjeseci od kojih ni jedan NE ZNA šta radi, NEMA odgovarajuču školsku spremu za svoj posao i usput nekolicina ima PRAVOMOČNE PRESUDE, KAŽNJAVANI su i trenutnio se protiv njih vode sporovi a riječ je ministarstvu di moraš biti čist ko suza ... da ne politiziram:
PRVO srednja, onda fax ak ti je težak FER ili PMF onda se uhvati ovih kvazi faxova da se dokopaš bilokakve diplome a certifikate poberi O TROŠKU poslodavca jel tako ti je veća vjerovatnodt da te neće otpustiti jel je investirao u tebe.
|