View Single Post
Staro 28.06.2009., 15:01   #473
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor z_kc Pregled postova
pozz!
evo procitao sam cijeli ovaj thread o kupnji na ebayu, i sad me zanima samo jedna stvarcica:
naime, namjeravam kupiti dvije majice, vrijednost svake je oko 25$, zavisi o aukiciji. postarina za svaku pojedinacno iznosi neki 15-ak $, a ako bi ih uzimao u kompletu, onda je nesto jeftinija, buduci da kupujem od istog sellera.
e sad me zanima, dal mu je bolje reci da posalje svaku pojedinacno (pa onda cijena ne bi prelazila onih 50$ zbog carine), ali bi me postarina dosla skuplje, ili da mu recem da ih posalje skupa, pa bi cijena onda prelazila 50$ i postojala bi mogucnost da me carine!
znam da je najvjerojatnije bolje da ide svaka posebno, pa nemam zajebancije oko carine, ali svejedno ce na carini vidjeti da majice stoje na istu osobu, pa bi svejedno mogo najebat, jer ce se istovremeno pojavit na carini!
tnx!
nema ti to nikakve veze

Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
Da li ti je to rekla prije nego su ocarinili ili poslije? Pošto su meni već poslali racun, mislim da je isto na 412 kn... gamad

Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
@z_kc

Zamoli trgovca da razmak između slanja pojedine majice bude recimo 5 dana pa onda neće doći na carinu u isto vrijeme. Probao, funkcionira!

ni to nema nikakve veze.
ako carinik bude htio ocariniti uvije može.

Pogledajte malo ovaj post
Pogledati na navedenom linku pod rb. 11 - Carinski postupak u poštanskom prometu
E-mil je offline   Reply With Quote