Citiraj:
Autor ludiboris
*cooler master podlosku necu moci uzeti jer u fenisku nema onih nožica za mish ...a zelim kupiti u paketu podlosku i te nozice:
|
Dobijes teflonsku trakicu sa CoolerMaster podlogom. Dosta je zad jedno 10 rundi na nozicama MX518.... Ja sam stavio svoje prije nekih 2 mjeseca, i dalje se drze bez problema, procjenjujem barem 4-6 mjeseci prije nego cu morat nove stavit. Jedino ako ti fale plasticne nozice ispod misa. al' to uvijek mozes posebno kupit, vazna je dobra podloga.
Po meni, svaka budala moze napravit preciznu podlogu, toga ima ko u prici, svi se hvale raznim neunistivim pizdarijama... al' nakon hmm... 15ak godina mijenjanja podloga, par stvari uvijek stoji:
- platnene se izlizu/poderu. kakve god, platno je platno, slucajno ga jednom zaderete s necim ostrim i gotovo, pomalo se rascvjeta. rade super, al' ne traju pretjerano...
- plasticne su super, al' se pohabaju nakon 6-12 mjeseci. Ne potpuno, al' dovoljno da je trenje vece a povrsina se fino ispolira. one malo deblje plasticne se znaju spigat nakon nekog vremena..
- aluminijske su najizdrzljivije. ako nadjete neku koja vam odgovara po brzini, preciznosti itd - to je to. Bratic uboo davno neku aluminijsku, nemam pojma koja, al' znam da ju jos ima. barem 2+ godine.
A kako je krenulo, ova Coolermaster koju imam sad - neunistiva, nesavitljiva, pere se u 10 sekundi, ne klize se, dovoljno teska, dvije podjednako dobre strane (ne kuzim razliku izmedju precision i speed sto se tice koristenja)... Definitivno jedina podloga koju bih ocijenio sa 10/10.