Citiraj:
Autor Nybelung
I meni je dopiz. stalno molit nekoga da plati za mene.. I namjeravam si otvorit račun. Iako sam punoljetan, nikad u životu nisam otvarao račun u banci pa sam za tako nešto totalni newbie..
Meni bi taj račun trebao SAMO za PayPal (ebay i sl..).
Pročitao sam da bi trebao otvoriti DEVIZNI RAČUN (valjda) u PBZ, Erste ili Splitskoj banci i dobiti VISA ELECTRON karticu?
Zanima me koja banka (od te tri) ima najpovoljnije uvjete za otvaranje računa? Tu mislim na raznorazne naknade za "vođenje računa" i slično, tj. koliko me košta jedan takav račun?..
Račun bi uglavnom bio prazan - uplaćivao bi novac na njega samo kad se spremam nešto kupiti (jednom/dvaput godišnje)..
|
Ja imam otvoren u Erste banci kunski žiro račun i devizni žiro račun i s PayPal-om rade obje Visa Electron debitne kartice, osobno isprobano. Naknada za korištenje net bankinga u Erste je 5kn mjesečno.
Citiraj:
Autor Dizel
Konverziju radi paypal. Tecajna lista nije bas po NBH, ali jebiga od toga paypal zivi 
|
Prilikom plaćanja možeš odabrati da ti PayPal vrši konverziju valuta, ali je bankovni tečaj uvijek bolji pa uvijek odaberem to.