Tema: PayPal
View Single Post
Staro 28.06.2009., 07:59   #507
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
I meni je dopiz. stalno molit nekoga da plati za mene.. I namjeravam si otvorit račun. Iako sam punoljetan, nikad u životu nisam otvarao račun u banci pa sam za tako nešto totalni newbie..

Meni bi taj račun trebao SAMO za PayPal (ebay i sl..).

Pročitao sam da bi trebao otvoriti DEVIZNI RAČUN (valjda) u PBZ, Erste ili Splitskoj banci i dobiti VISA ELECTRON karticu?

Zanima me koja banka (od te tri) ima najpovoljnije uvjete za otvaranje računa? Tu mislim na raznorazne naknade za "vođenje računa" i slično, tj. koliko me košta jedan takav račun?..
Račun bi uglavnom bio prazan - uplaćivao bi novac na njega samo kad se spremam nešto kupiti (jednom/dvaput godišnje)..
Ja imam otvoren u Erste banci kunski žiro račun i devizni žiro račun i s PayPal-om rade obje Visa Electron debitne kartice, osobno isprobano. Naknada za korištenje net bankinga u Erste je 5kn mjesečno.

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Konverziju radi paypal. Tecajna lista nije bas po NBH, ali jebiga od toga paypal zivi
Prilikom plaćanja možeš odabrati da ti PayPal vrši konverziju valuta, ali je bankovni tečaj uvijek bolji pa uvijek odaberem to.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote